BENVINGUTS A EDUCACIÓ URV!!


Bloc creat per a explicar alguns dels recursos electrònics que es poden utilitzar en l'educació dels més petis, ja que com sabeu les noves tecnologies s'estan implantant dins l'educació i és interessant poder coneixer diferents maneres d'educar.



Espero que us agradi i que disfruteu del bloc!



sábado, 5 de junio de 2010

Els llibres de text digitals al projecte 1x1


Els llibres electrònics del projecte eduCAT 1x1 són continguts en format digital que abracen la totalitat del currículum oficial de les matèries que tenen com a objecte i fan servir, en un grau raonable, la potència del mitjà digital (animacions, simulacions, vídeos, etc.) amb diversos objectius combinats: transmetre informació, desenvolupar habilitats, potenciar actituds, etc.

Estan integrats per mòduls o seccions més o menys equivalents als capítols d'un llibre de text convencional, inclouen una mena d'itinerari recomanat que enllaça els diferents mòduls i contenen recursos o referències a recursos d'Internet com a material complementari.

Inclouen també exercicis força automatitzats que faciliten tant l'autoavaluació com l'avaluació que du a terme el professorat.

Atès que és el centre qui tria els llibres de text electrònics que ha de comprar l'alumnat, el Departament d'Educació subvenciona la compra de les llicències d'ús dels llibres de text electrònics amb 30 euros per persona, el cost de referència del conjunt de llibres de totes les matèries d'un curs de l'ESO que han indicat algunes editorials.

0 comentarios:

Publicar un comentario