BENVINGUTS A EDUCACIÓ URV!!


Bloc creat per a explicar alguns dels recursos electrònics que es poden utilitzar en l'educació dels més petis, ja que com sabeu les noves tecnologies s'estan implantant dins l'educació i és interessant poder coneixer diferents maneres d'educar.



Espero que us agradi i que disfruteu del bloc!



jueves, 6 de mayo de 2010

La "caza del tesoro" , QUÈ ÉS?



Las "cazas del tesoro" són pàgines web en la qual es formulen una sèrie de preguntes i un llistat de direccions electròniques on els alumnes han de buscar les respostes.
Per a que tot el procés tingui un sentit global i es posi a proba la capacitat de síntesi de l'alumne es finalitza la "caza" amb la "GRAN PREGUNTA", la resposta de la qual no apareix en cap dels links que el mestre adjunta i per tant, és l'alumne qui ha d'integrar i valorar allò que ha aprés en la seva recerca.
La caza del tesoro és una estratègia útil per adquirir informació sobre un tema determinat i practicar habilitats i precediments relacionats amb les Noves Tecnolgies i l'accés a l'informació a través de internet.

El grau de dificultat és inferior a les Webquest ja que només és busca la comprensió de la informació existent en les pàgines de referència i no la resolució de cap problema, ni l'exposició de conclusions finals

0 comentarios:

Publicar un comentario