BENVINGUTS A EDUCACIÓ URV!!


Bloc creat per a explicar alguns dels recursos electrònics que es poden utilitzar en l'educació dels més petis, ja que com sabeu les noves tecnologies s'estan implantant dins l'educació i és interessant poder coneixer diferents maneres d'educar.



Espero que us agradi i que disfruteu del bloc!



martes, 4 de mayo de 2010

Parts d'una webquest




Aquestes són les parts de les quals consta una webquest:

1.Portada:Conté el títol del tema, una breu descripció del mateix, a qui va adreçada, el nom de l'autor i els enllaços de cadascuna de les parts que hem de seguir per anar desenvolupant-la.

2.Introducció:Conté el plantejament del tema, també es poden formular preguntes que es resoldran al final. L'objectiu de la introducció és fer l'activitat atractiva i divertida per a l'alumne i que per tant l'alumne es motivi al llarg de l'activitat.

3.Tasca: És el treball a realitzar també és definiran les pautes i el ritme de treball. Tot això pot anar acompanyat d'adreçes electròniques per facilitar el treball a l'alumne.

4.Procés: És l'apartat on es plantejen cadascuna de les activitats i tasques que com he dit anteriorment, pot anar acompanyat d'adreçes electròniques per a fer l'activitat més facil. En aquest moment és on sorgeix la definició de webquest com a recerca guiada per internet. La definició del procés ha de ser clara i curta.

5.Avaluació: Consisteix en identificar els diferents aspectes a millorar de la webquest com per exemple el disseny, els exemples, etc. Per a fer aquesta avaluació s'utilitzen uns models anomenats rúbriques.

Per acabar, podem fer una conclusió on es resumeix l'experiència i s'estimula a l'alumne a que faci una reflexió d'allò que ha après.

0 comentarios:

Publicar un comentario